Snickare Kungsbacka

Snickeri- och byggarbeten •

Om ROT-avdraget

ROT-avdraget sänker kostnaderna för arbeten i ditt hem

I många år har privatpersoner i Sverige kunnat använda sig av ROT-avdraget när de anlitar professionella hantverkare för att utföra jobb i det egna hemmet. Avdraget kommer i form av en skattelättnad och går ut på att man får arbetskostnaden nedsatt med 30 %. Som mest kan man få 50 000 kronor i ROT-avdrag per år, förutsatt att man betalat in minst samma belopp i skatt under just det kalenderåret. När du anlitar oss på Snickare Kungsbacka får du använda skatteavdraget.

Att anlita snickare blir billigare

När du vill anlita en snickare i Kungsbacka och använda ditt ROT-avdrag behöver du säkerställa att företaget du anlitar betalar F-skatt. Ett annat krav som finns är att du behöver äga bostaden samt bo i den åtminstone en viss del av året. Det går med andra ord bra att få skattelättnaden även för arbeten på sommarstugan eller i en lägenhet man använder för exempelvis veckopendling. Avdraget är personligt så om man är flera som äger samma bostad får alla avdrag för arbetskostnaderna.

Det är prisvärt att ge oss ett uppdrag

Vårt företag är registrerat för F-skatt och därför får du göra avdraget när du ger oss ett uppdrag. Du behöver inte göra något själv för att få det, utan när våra snickare i Kungsbacka är färdiga med uppdraget och vi fakturerar dig är beloppet redan avdraget på fakturan.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Våra snickare i Kungsbacka kan hjälpa dig med allt från renoveringar till nybyggnationer.

  Telefon
  010-5252949

  E-post
  [email protected]

OM OSS

Våra snickare i Kungsbacka kan hjälpa dig med allt från renoveringar till nybyggnationer.

Snickarekungsbacka.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.